اخبار

برگزارى مراسم جشن ازدواج دانشجويى در دانشگاه پيام نور مركز مريوان

مراسم جشن ازدواج دانشجويى سيزده زوج دانشجو باحضور اساتيد، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور مركز مريوان در سالن آمفى تئاتر ماموستا قانع اين مركز دانشگاهى برگزار شد .

در اين مراسم كاظم حسنى رئيس دانشگاه پيام نور مركز مريوان ضمن تبريك به زوجين دانشجو حاضر در مراسم با اشاره به تعريف زندگى مشترك اظهار داشت: زوجين موفق آنهايى هستند كه با مديريت درست مسائل و مشكلات زندگى را بررسى و مديريت مى كنند تا بتوانند زندگى مشترك پايدارى داشته باشند.

حسنى افزود: مسئولين هر جامعه سه مسئوليت مهم در قبال افراد جامعه دارند. ١- آموزش ٢- اشتغال ٣- ازدواج، اميدواريم در سايه باريتعالي روز به روز اين بستر بيشتر و بهتر فراهم گردد تا بتوانيم لحظات خوش و زندگى سالمى را براى جوانان اين مرز و بوم فراهم كنيم.

ماموستا على سبحانى امام جماعت دانشگاه ديگر سخنران مراسم با اشاره به آيه كريمه النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی اظهار نمود: پيامبر اكرم فرمودند ازدواج سنت، مسلك و منهج من است. هر كسى كه به اين امر مهم پشت كند از امت من نمى باشد.

ايشان در ادامه گفت: همان طورى كه ماه و خورشيد،زمين و آسمان، شب و روز آيات و نشانه هاى وجود خداى مهربان است، خلقت زن و مرد هم از آيات پروردگار است.

ماموستا سبحانى افزود: فلسفه خلقت آفرينش زن و مرد در واقع آرامش و آسايش براى يكديگر و ادامه نسل جامعه بشريت است.

وى با اشاره به آيه بيست و يك سوره مباركه نساء كه مى فرمايد: وَقَدْ أَفْضَىٰ بَعْضُكُمْ إِلَىٰ بَعْضٍ وَأَخَذْنَ مِنْكُمْ مِيثَاقًا غَلِيظًا تاکید نمود: خداوند زنان و مردان را با هم جور مى كند و پيمان مقدس و محكم زناشويى را به صورت شرعى بين آنها اجرا مى كند. و در سايه اين امر مهم انسان ها را به مقاصد دين و دنيا مى رساند.

سخنران ديگر مراسم محمد رحيمى از مدرسين دانشگاه صميميت را يكى از مهمترين اركان يك ازدواج موفق عنوان كرد و گفت: لازمه صميميت درزندگى مشترك اول خودشناسى است و بعد شناخت طرف مقابل.

وى با اشاره به اصول اساسى يك ازدواج موفق در جامعه افزود: تعهد، آگاهى، عشق و محبت، ارتباط صحيح، همكارى بين زوجين، توجه به نيازها و رشد دادن يكديگر از اركان مهم يك ازدواج صحيح و منطقى است و جوانان ما بايد در امر خطير ازدواج به اين اصول توجه كافى داشته باشند.

اجراى موسيقى و تئاتر از ديگر برنامه هاى اين مراسم بود. خواندن خطبه عقد و اهداى كادو به زوجين حاضر در جشن پايان بخش اين مراسم بود.